ISPARTA / SENİRKENT - Dr. İsmail Hakkı Örmeci Anadolu Lisesi

Dr. İsmail Hakkı Örmeci Anadolu Lisesi

Turgutlar Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı, No79, 32600, Senirkent/ISPARTA
Vizyon
Daha çok genci yüksek eğitime yönelterek çağdaş yönetim anlayışı içinde çağdaş ortamlar sunarak nitelikli yöneticiler yetiştirmektir. Çağdaş standartlara erişmiş okul ve pansiyon imkânlarından yararlanarak kendisine, ailesine ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacak yaratıcı, üretici gençler yetiştirmektir.Hızlı bir değişim yaşayan dünyamızda ülkemizin artan yönetimsel eleman ihtiyacını karşılayacak çağdaş ortamlarda eğitim görmüş gençler yetiştirmektir.
Misyon
Kanun ve yönetmeliklerle belirlenen görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek bilgi çağının gerekleri doğrultusunda eğitim imkanına yatılı okulumuz sayesinde kavuşmuş olan öğrencilerimizi iyi, donanımlı, temiz, sağlıklı ortamlarda yönetime katılımcı, dürüst, erdemli fertler olarak yetiştirmektir.. Kanun ve yönetmeliklerle belirlenen görev ve sorumluluklarımız paralelinde bilgi çağının gerekleri doğrultusunda eğitim imkanına yatılı okul sayesinde kavuşmuş olan öğrencilerimizi kendini iyi tanıyan, kendine güvenen, ihtiyaçlarını bilen, kendisine ve çevresine saygılı, topluma uyum sağlayan, ruh ve bedenen sağlıklı ve kültürlü bireyler yetiştirmektir..
Başarılar
Sportif ve Kültürel Yarışmalarda İlçe Dereceleri, Üst Kademeye Öğrenci Yerleştirmede İlçe Dereceleri
Öğretim Şekli :Yatılı-Tam Günlü Öğretim
08:30-12:30 13:30-15:50
Kömür Kalorifer
İngilizce/Almanca
Karayolu
İlçe İçi Belediye Toplu Taşıma İl Merkezine Seyahat Firmaları Her Saat.
Senirkent Merkez
İl Merkezine 75 Km, İlçe Merkezine 1 Km
Mahalli Yerleştirme
Voleybol, Futbol, Masa Tenisi.
Kimya Şenliği
TÜBİTAK